JS Grafisch in Lijnden verzorgt de nabewerking van uw drukwerk

Stansen, vergaren, nummeren, pregen. Het is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden voor de verwerking van al uw drukwerk. Beschikt uw grafisch bedrijf in de regio Amsterdam niet over de expertise of middelen voor een nabewerking? Maak dan gebruik van de diensten van JS Grafisch. Ophalen en afleveren is onderdeel van onze dienstverlening. Tegen messcherpe prijzen.

Schakel JS Grafisch in voor deze verwerkingstechnieken

Stansen

Het logo als open vorm in visitekaartjes. Een duimgreep in de rug van een omslag. Uw drukwerk krijgt na stansen de gewenste vorm. Het voegt functionaliteit toe of geeft karakter aan het design. Daarbij zijn de meest uiteenlopende vormen mogelijk.

We vervaardigen de stansvorm aan de hand van uw digitaal aangeleverde tekening. Zowel een pdf- als Illustratorbestand voldoet. In de stansvorm nemen we alle ril- en perforatielijnen op.

Bel of mail
Stansen is een prachtige techniek die uw design een uniek karakter geeft.

Uw drukwerk krijgt in 1 machinegang de beoogde vorm en functie. Wij verwerken naast papier en karton diverse soorten kunststof. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Pregen

Met een logo, patroon of tekst in reliëf krijgt uw drukwerk een exclusief karakter. Wij maken preegwerk zowel met reliëf naar binnen als naar buiten. Gedetailleerde indrukken met diverse hoogteverschillen zijn daarbij mogelijk.

Vergaren

U heeft een opdracht voor een losbladig systeem in een flinke oplage. Dan draait alles om de juiste volgorde. En die wordt bepaald nadat u het drukwerk heeft vervaardigd. JS Grafisch beschikt over een vergaarmachine die uw klus verlicht. Papierdiktes tot 200 gram zijn voor ons geen probleem bij de verwerking.

Vraag naar de mogelijkheden

Nummeren

Een nummer. De eenvoudigste manier om elk enkel stuk drukwerk uniek te maken. Wij nummeren met nummeroteurs boven de miljoen. Zwart is het meest gangbare.

Partner in de regio Haarlem, Zaandam en Amsterdam voor de nabewerking van drukwerk.

Rillen, perforeren, boren en rondhoeken

Een ril of perforatielijn. Handige hulpmiddelen voor een scherpe vouw of het eenvoudig scheuren. Wij plaatsen deze toevoegingen exact op de gewenste plaats en onder de juiste druk.

We boren gaten voor 2- of 4-gaats losbladige systemen. En uiteraard is rondhoeken ook onderdeel van onze dienstverlening.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie over een nabewerking of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen?

Snijden

Waarschijnlijk de meest voorkomende vorm van nabewerking. Wij snijden papier en karton met maximaal formaat A0. De messen laten we regelmatig slijpen. U ontvangt uw op maat gesneden drukwerk zonder het geringste spoor van bramen. De afwerking van vergaarde en gebonden katernen vraagt om extra expertise. Bij een verkeerde handelwijze ontstaan gemakkelijk kleine beschadigingen aan de rug.

Neem contact met ons op